ZERO36

header

Wil je shirts bedrukken voor je band, bedrijf of vereniging, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ZERO36 kunt u t-shirts bestellen of aanleveren en laten voorzien van een logo en/of tekst naar keuze. Logo’s dienen gevectoriseerd (EPS of AI) of als hoge resolutie bitmap bestand (PDF/JPG/Tiff/PNG) aangeleverd te worden. (minimaal 300 dpi) Dit is nodig om een goed eindresultaat te bereiken. Al onze producten zijn leverbaar vanaf 1 stuk.

Flexbedrukkingen – Flockbedrukkingen

Flock bedrukking is een velours/fluweel-achtige stof, deze wordt hetzelfde toegepast als de flex. Flex is een materiaal dat vooral voor bedrukkingen bij lage aantallen geschikt is. Het materiaal wordt gesneden op een snijplotter en handmatig ‘uitgepeld’. Vervolgens wordt de transfer aangebracht op textiel middels een hitte-pers.

Hierdoor wordt de lijmlaag actief en vindt een zeer goede hechting op uw textiel plaats. Flex-transfers voelen wat ‘rubber-achtig’ aan. Wanneer u op televisie kijkt naar een voetbalwedstrijd kunt u zien dat zelfs de meeste voetbalshirts middels deze methode zijn bedrukt. Het is met Flex-transfers niet mogelijk kleurverloop of rasters te gebruiken.

Met deze techniek is het mogelijk per shirt een andere naam, andere tekst, ander plaatje of ander nummer te drukken. Bij flex heb je een keuze in oneindig veel kleuren , deze kleuren kunnen tot 60°C gewassen worden, de speciale uitvoeringen kunnen tot 40°C gewassen worden.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor textieldruk of relatiegeschenken, of informatie vragen? Neem dan contact met ons op via zero36@abdelicious.com

examples